Geri Dön
Kültür&Sanat Slava's Snowshow'a yoğun ilgi

Slava's Snowshow'a yoğun ilgi

Her saniyesinde sihirlerle dolu bir dünyanın kapılarını aralayan, 28 Şubat - 3 Mart tarihlerinde İstanbul'a gelen Slava's Snow Show yoğun ilgi görüyor.

Slava's Snowshow'a yoğun ilgi

30 yılı aşkın süredir 12 binden fazla performans ile 10 milyon seyirciye ulaşan, Tony Ödülleri'nde “En İyi Özel Teatral Etkinlik" dalında adaylık ve Drama Desk Ödülleri'nde “Eşsiz Teatral Deneyim" ödülü dahil 20'den fazla uluslararası ödüle layık görülen Slava's Snow Show, İstanbul'da yoğun ilgi görüyor. Zorlu PSM'e gerçekleştirdiği ilk temsiliyle yeniden binlerce izleyiciyi benzersiz bir masalın kahramanı haline getirdi. Her saniyesinde sihrin ön planda olduğu benzersiz bir dünyanın kapılarının aralandığı Slava's Snow Show'da, dünyanın en önemli performans sanatçılarından Slava Polunin ve ekibi, binlerce izleyiciyi benzersiz bir masalın kahramanı haline getirdi.

İzleyicinin hayal gücünü zorlayan, 40 yıldır "palyaçoluk sanatı" üzerinde ustalaşan ve kurduğu Palyaçolar Akademisi'nde yetiştirdiği yüzlerce öğrencisi ile kocaman bir aile haline gelen Slava Polunin'in harikalar dünyası 3 Mart'a kadar her yaştan izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.