Geri Dön
Kültür&Sanat TODEV’in ‘Fark Yok Sevgi Var’ projesine ünlülerden destek

TODEV’in ‘Fark Yok Sevgi Var’ projesine ünlülerden destek

Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı'nın (TODEV), 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında başlattığı ‘Fark Yok Sevgi Var’ projesinin bu yıl üçüncüsü düzenlenirken, projeye ünlü isimlerden destek geldi.

TODEV’in ‘Fark Yok Sevgi Var’ projesine ünlülerden destek

Parolapara’nın sponsorluğunda gerçekleşen özel bireylerin sanat ve iş dünyasından birçok ünlü kişiyi fotoğrafladığı ‘Fark Yok Sevgi Var’ projesine; Elif Aslı Yıldız, Tülay Erciyas Kaya, İlhan Şen, Gözde Soylu, Hasan Denizyaran, Fatih Çelik, Çağla Şimşek, Barış Baktaş, Göksel Kayahan, Gizem Karaca, Aslıhan Karalar, Yağmur Yüksel, Evrim Doğan, Yağmur Ün, Oğuzhan Karbi, Tolga Mendi, Aslıhan Kapanşahin, Orkun Ölmez, Şule Ölme, Gökhan Keser, Çiğdem Batur, Melec Çakmak, Gizem Güneş, Gökçe Eyüpoğlu, Cihan Nacar ve Ahmet Yılmaz destek verdi.

“PROJEYE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Projeye ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan proje yönetmeni Ahmet Yılmaz, “Bu proje için uzun zamandır çalışıyoruz. ‘Fark Yok Sevgi Var’ projesinin ana hedefi, eğitimle her gün biraz daha yol kat edebilen, içlerinde gizli başarılar saklayan özel bireylere bu proje ile fayda sağlayarak maddi, manevi katkıda bulunabilmek. Bu kapsamda projeye destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

‘Fark Yok Sevgi Var’ projesi 2 Nisan Salı günü saat 14.00'de Galataport Paket Postanesi’nde kapılarını açacak.