Geri Dön
Sağlık-Yaşam Sevim Alan'ın yeni şubesi Bahçeşehir’de kapılarını açtı

Sevim Alan'ın yeni şubesi Bahçeşehir’de kapılarını açtı

Güzellik uzmanı Sevim Alan, Bahçeşehir’de ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın da katılımıyla 11’inci şubesini açtı.

Sevim Alan'ın yeni şubesi Bahçeşehir’de kapılarını açtı

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Sevim Alan, güzellik merkezi zincirine bir yenisini ekledi. Alan, 11’inci şubesini ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın da katılımıyla Bahçeşehir’de açtı. Sevim Alan Beauty Palace Bahçeşehir, önceki gün düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete girdi. Sevim Alan ile yakın dostu sanatçı Ebru Yaşar açılış kurdelesini alkışlar arasında kesti.

TÜRKİYE GENELİNDEKİ 25’İNCİ ŞUBE

Şube sayısını artırdığı için mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getiren Sevim Alan, “Burası, İstanbul’daki 11’inci şubemiz. Türkiye genelinde ise 25 şubeye ulaştık. Güzel işler yaptığımız için tercih ediliyoruz, çok mutluyuz” dedi.

Alan’ın heyecanına ortak olan Ebru Yaşar da yakın dostunun sektördeki başarısından dolayı memnun olduğunu söyledi. Güzellik kavramı hakkında da konuşan Ebru Yaşar, şunları dile getirdi: “Güzellik denilince benim aklıma bakım ve temizlik geliyor. Her şeyden önce beden ve cildimizin temiz olması gerek. Günümüzde erkekler de kadınlar kadar bakımına önem veriyor. Artık burası gibi güzellik salonlarında da hem kadınlar hem de erkekler için birçok hizmet sunuluyor. Böyle merkezlerin eve yakın olması da çok önemli. Örneğin ben ayda bir kez mutlaka cilt bakımı yaptırırım.”

CİLT BAKIMINDAN ÇATLAK TEDAVİSİNE

Sevim Alan Beauty Palace Bahçeşehir Şube Müdürü Jiyan Akalın ise verdikleri hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Jiyan Akalın, “Cilt bakımı, Sevim Hanım’ın ‘Diva Protokolü’, ozon protokolü, ‘Süper Star’ bakımı, lazer epilasyon, zayıflama cihazı olan ‘İmparator’ hizmetlerimiz var. Ayrıca çatlak tedavisi, protez tırnak, kalıcı makyaj, dudak renklendirme, dipliner, 3D kıl tekniği microblading gibi birçok hizmetimiz de bulunuyor" dedi.