Geri Dön
Politika 4 yaşındaki Meryem'in Ceyda Bölünmez Çankırı sevgisi

4 yaşındaki Meryem'in Ceyda Bölünmez Çankırı sevgisi

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı'nın saha temasları sırasında yanına gelen 4 yaşındaki Ebrar Meryem Orhan'a oyuncak hediye etti. Çankırı, programını kendisini öpüp, gece boyunca kucağından inmeyen Meryem'le sürdürdü. Minik Meryem'i yoğun program nedeniyle yorulması üzerine kucağında uyutup, programını yarıda keserek ailesine teslim etti. Çankırı, "Çocuklar o kadar saf ve temiz ki gerçek samimiyeti anlayacak kadar da güçlüler. Geleceğin Türkiye'sinde her şeyden önce bir anne olarak sonrasında da bu milletin bir sözcüsü olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında Toros Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çankırı, burada yanına gelen 4 yaşındaki Ebrar Meryem Orhan'a oyuncak hediye etti. Bu sırada Çankırı'yı öpen minik Meryem, gece boyunca da kucağından inmedi. Teşekkür konuşması için sahneye davet edilen AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Çankırı'yı burada da yalnız bırakmayan Meryem, veda sırasında göz yaşları içinde 'Ceyda teyzemle kalacağım' diyerek ağladı. Durumu fark eden Çankırı da annesine gitmek istemeyen Meryem'i sakinleştirdi ve kalan programları minik Meryem'le sürdürdü.

KUCAĞINDA UYUTTU

Meryem, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın katılım sağladığı Balkan Göçmenleri buluşmasına Çankırı'yla aynı araçta ve kucağında gitti. Burada sahnede Hamza Dağ ile poz veren minik Meryem'i yoğun program nedeniyle yorulunca Çankırı, kucağında uyuttu. Kalan programlarını yarıda kesen Çankırı, minik Meryem'i daha sonra ailesine teslim etti.

Yaşadıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini belirten Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, "Meryem tüm gece boyunca ne kucağımdan ne de yanımdan ayrıldı. Küçücük elleriyle yüzümü ve saçlarımı okşadı. Asıl o enerjisiyle beni kendisine hayran bıraktı. Bir çocuk annesini bırakarak sadece ekranlarda ya da broşürlerde, afişlerde gördüğü birine karşı nasıl bu kadar yakınlık hisseder gerçekten şaşkınım. Meryem gibi tüm çocuklarımız bizim evlatlarımız. Ben de iki çocuk annesiyim. Çocuklar o kadar saf ve temiz ki gerçek samimiyeti anlayacak kadar da güçlüler. Geleceğin Türkiye'sinde her şeyden önce bir anne olarak sonrasında da bu milletin bir sözcüsü olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Anne Fatma Orhan ise kızının fırsat buldukça Çankırı'nın videolarını izleyerek, onu öptüğünü söyledi.