Geri Dön
Politika AK Parti'li Akbaşoğlu: Milletimiz, Özlem Zengin'e yapılan hakaretin karşısında

AK Parti'li Akbaşoğlu: Milletimiz, Özlem Zengin'e yapılan hakaretin karşısında

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e yönelik saldırılara ilişkin, "Sonuna kadar Özlem Zengin Hanımefendinin yanında olduğumuzu, tüm milletimizin Özlem Zengin'e yapılan hakaretin karşısında durduğunu belirtmek isterim" dedi.

AK Parti'li Akbaşoğlu: Milletimiz, Özlem Zengin'e yapılan hakaretin karşısında

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e destek verdi. Akbaşoğlu, Özlem Zengin'i suçlayan bir yaklaşımın sergilendiğini, bunun milletin gözünden kaçmadığını belirterek, "Kime olursa olsun kimden gelirse gelsin bu tür iftiraların suçlamaların karşısındayız. Biz her zaman mazlum ve mağdurun yanındayız. Hiç kimse burada siyasi çıkar elde etmeye çalışmasın. Sonuna kadar Özlem Zengin Hanımefendinin yanında olduğumuzu tüm milletimizin Özlem Zengin'e yapılan hakaretin karşısında durduğunu belirtmek isterim. Ancak toplumun manevi hissiyatından kendini ayrıştıranların farklı bir noktada bu tür müptezellere adeta cesaret verici bir yaklaşım metodu içinde oldukları da gözden kaçmamakta. İnşallah bu hafta Meclis çalışmalarımızı nihayetlendireceğiz" diye konuştu.

Akbaşoğlu, Merkez Bankası rezervi üzerinden yürütülen tartışmalarla ilgili de "'128 milyar dolara ne oldu?' deniyor. Bu konuyla ilgili eski ve yeni maliye bakanları, partimizin yetkililerinden net bir şekilde açıklayıcı bilgiler ortaya konulduğu halde ve şu anda 95 milyar dolar Merkez Bankasında rezervimiz bulunduğu halde bir takım yorumlamalar ve kendi bağlamından koparılarak yapılan anlatımlarla acaba milletimizin kafasında bir çelişki oluşturabilir miyiz yaklaşımı gerçekten net bir şekilde görülüyor. Hani CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Sayın İnce'nin söylediği gibi; 'CHP Genel Merkezi yalanın ve iftiranın, kumpasın merkezi haline gelmiştir' sözü bugünlerde daha hız kazanmış şekilde devam ediyor. Asil milletimiz en güzel şekilde değerlendirecek ve en güzel cevabı verecektir" ifadelerini kullandı.