Geri Dön
Politika Bakan Göktaş: Tekirdağ'a güzel hizmetler gelsin istiyoruz

Bakan Göktaş: Tekirdağ'a güzel hizmetler gelsin istiyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Tekirdağ'a güzel hizmetler gelsin istiyoruz. Hem vatandaşlarımız hem Tekirdağ'ımız büyüsün. Tekirdağ’ımız güçlensin istiyoruz" dedi.

Bakan Göktaş: Tekirdağ'a güzel hizmetler gelsin istiyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine geldi. AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkan adayı Abdullah Öğe ve partililer tarafından karşılanan Bakan Göktaş, Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhur İttifakı'nın seçim standını ziyaret etti. Gazetecilere açıklamada bulunan Göktaş, şunları söyledi:

"Biliyorsunuz Tekirdağ benim memleketim. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Bu seçimler gerçekten çok önemlidir. Bizlerde istiyoruz ki Tekirdağ'ımıza hizmet siyaseti gelsin. 22 yıldır diğer illerimizde eser ve hizmet siyasetini hem Tekirdağlı hemşerilerimize hem de Çerkezköy, Çorlu ve diğer ilçelerimizde de kazandırmak istiyoruz. Cumhur İttifakı, Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe, tecrübeli bir isim. Her zaman vatandaşımızın yanındadır. Sıkıntıları ve çözüm önerilerini de çok iyi biliyor. Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Cüneyt Yüksel ise Süleymanpaşa'yı şahlandıran bir belediye başkanımızdır. Biz kendisinin eserlerinden ve hizmetlerinden asla şüphe duymadık ve duymuyoruz. Her zaman yanlarındayız. Tekirdağ'a güzel hizmetler gelsin istiyoruz. Hem vatandaşlarımız hem Tekirdağ'ımız büyüsün. Tekirdağ'ımız güçlensin istiyoruz" dedi.

Bakan Göktaş, daha sonra beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Göktaş, ziyaretin ardından Tekirdağ il merkezinde düzenlenecek iftar programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

'PAZAR GÜNÜ ÖNEMLİ BİR DEMOKRASİ SONUCUMUZ OLACAK'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çerkezköy ilçesindeki ziyaretlerinin ardından geçtiği Tekirdağ il merkezinde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı sokak iftarı programına katıldı. İftara katılan vatandaşlarla tek tek sohbet edip, fotoğraf çektiren Göktaş, Tekirdağ gelini olarak kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Göktaş, iftar öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Birlik, beraberlik huzur ve refah içerisinde kalkınıyoruz, bu şehir hepimizin şehri. Ben de bu şehrin gelini olarak elimden geldiğince sık Tekirdağ’a geliyorum. İhtiyaçları yerinde tespit ediyoruz, iyileşmesi ve yeni yatırımlara yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben öncelikle bu güzel birlik beraberlik için her birinize teşekkür ediyorum. Pazar günü önemli bir demokrasi sonucumuz olacak. İnşallah rabbim ülkemizin birliğini, dirliğini bozmasın. El birliği ile inşallah hayırla sonuçlansın. Tekirdağ için en hayırlısı olsun, bizim her zaman Tekirdağ’ın gelini olarak kapımız Ankara’da sizlere açık. Şehrimizin kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz ben herkese bu duygu ve düşüncelerle teşekkür etmek istiyorum.”