Geri Dön
Politika Bakan Özhaseki: Şehidimizin ailesinin evini bu hafta teslim edeceğiz

Bakan Özhaseki: Şehidimizin ailesinin evini bu hafta teslim edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 12 Ocak'ta Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in (23) Kahramanmaraş'ta yaşayan depremzede ailesinin evinin hazır olduğunu ve bu hafta teslim edileceğini duyurdu.

Bakan Özhaseki: Şehidimizin ailesinin evini bu hafta teslim edeceğiz

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sözümüzü tutmanın huzuru içindeyiz. Kahramanmaraşlı şehidimiz, Müslüm evladımızın ailesinin evi hazır, inşaatını bitirdik. Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz inşallah. Hayırla, sağlıkla otursunlar. Müslüm evladımızın da mekanı cennet olsun. Rabbim cennetinde Peygamber Efendimize komşu eylesin. Şehitlerimizin emanetlerine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehit Müslüm Özdemir Kahramanmaraş'ta toprağa verildi Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde, üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (23), memleketi Kahramanmaraş'ta törenle toprağa verildi.