Geri Dön
Politika Başkan Evren Dinçer, yeni dönem projelerini tanıttı

Başkan Evren Dinçer, yeni dönem projelerini tanıttı

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini tanıttı.

Başkan Evren Dinçer, yeni dönem projelerini tanıttı

Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleştiren proje lansman programına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve eşi Merve Dinçer ile birlikte Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, 22. Dönem Milletvekili Ahmet Yaşar, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, AK Parti teşkilat mensupları, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aksaray’ı geleceğe taşıyacak projelerini tek tek sıralayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, lansman toplantısında yaptığı açıklamada yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri ile kentsel dönüşüm, sürdürülebilir çevre yönetimi, kültürel ve sanatsal faaliyetlere açık belediyecilik ve sosyal belediyecilik üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirtti. İnsan odaklı projeler oluşturduklarının vurgusunu yapan Başkan Dinçer açıklamalarında şunları dedi:

“Göreve ilk geldiğimizde Aksaray’ımız için yapacağımız projelerimizi sizinle 5 yıl önce paylaşmıştık. Görev sürecimiz öncesinde ne söylediysek hepsini yaptık. Bu konuda hamdolsun vicdanen rahatız. O zaman sizlere ne söylediysek Cenab-ı Allah bizlere yapmayı nasip etti hamdolsun. Sizler de bu süreç içerisinde bize hep destek oldunuz bu vesile ile hepinize teşekkür ediyorum. Aksaray hızla büyüyen gelişen bölgesinde parlayan bir yıldız. Aksaray'ımız her zaman daha güzel hizmetlere layıktır. Bu gelişmedeki en önemli parametrelerden biri belediye hizmetleridir. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın bu yıl ortaya koymuş olduğu seçim beyannamemizde ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla sizlere hizmet etme arayışındayız. Bugün burada sizinle paylaşacağımız projelerimizi bir söz kabul ediyoruz. Bu Projeleri gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Önümüze çıkan ihtiyaçlar karşısında en hızlı aksiyon alabilen belediyecilik anlayışına sahibiz yeni dönemde de bu anlayışımızı devam ettireceğiz.”

Proje tanıtım programında projelerini sunum anlatan Belediye Başkanı Evren Dinçer, projelerini şu şekilde sıraladı:

“Aile Yaşam Merkezi, Aksaray Akademi Ve Bilcehane, Millet Konağı, Sosyal Yaşam Merkezi, Gastronomi Konağı, Kreş Ve Gündüz Bakımevi, Kültür- Sanat Merkezi ve Nikah Salonu, Planetaryum, Tasavvuf Müzesi, Kılıç Arslan Hanı, Kubbe Kitap Kafe, Eski Cezaevi Rekreasyon Alanı Dönüşümü, Kalanlar Millet Bahçesi 2. Etap Ve Geleneksel Spor Merkezi, Doğal Yaşam Köyü, Tıbbi ve Aromatik Bitki Dünyası, Recep Tayyip Erdoğan Parkı 3. Etap, Kent Ormanı, Modern Hayvan Barınağı, Yenilenebilir Enerji Tesisi, Kent Restoran, Yüzme Havuzu Ve Spor Kompleksi, Modern Balık Hali, Modern Taksici Ve Otobüsçü Durakları, OSB Köprülü Kavşak, Ankara - Konya / Adana Yeni Bağlantı Bulvarı, Adana - Konya Yeni Bağlantı Bulvarı, Kırsal Terminal, Akıllı Şehir Uygulamaları, Coğrafi Bilgi Sistemini, Mezarlık Bilgi Sistemini, Akıllı Durakları, Kent Bilgi Sistemini, Afet Koordinasyon Merkezini, Trafik Yönetim Merkezini faaliyete geçireceğiz, Nakliyeciler Sitesi Ve Tır Parkı, Katlı Otoparklar, Elektrikli Bisiklet Ve Yeni Bisiklet Yolları, Yeni Toplu Taşıma Otobüsleri, Yemek Üretim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Hanımeli Pazarı, Sosyal Konut Projesi, Astim'e 800 Yeni İş Yeri, Kentsel Dönüşüm, Tarihi, Kültürel Ve Riskli Yapıların Yerinde Dönüşümü, Toplu İşyerleri Projesi, Geri Dönüşüm Parkı.”