Geri Dön
Politika CHP İzmir adayı Tugay, Karşıyaka’da Balkan ezgilerine eşlik etti

CHP İzmir adayı Tugay, Karşıyaka’da Balkan ezgilerine eşlik etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun konserine katıldı. Tugay, koronun Öznur Korkmaz'ın şefliğinde konuk sanatçı Gamze Matracı'nın katılımıyla seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

CHP İzmir adayı Tugay, Karşıyaka’da Balkan ezgilerine eşlik etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun konserine katıldı. Balkan ezgilerinin seslendirildiği ve Balkan halk oyunlarının sahnelendiği programda salonu Boşnakça ‘iyi akşamlar’ diyerek selamlayan Tugay, "Salona girer girmez doluluğunu görünce dedim ki bu salonu büyütmek lazım" sözleri alkış aldı. Tugay, Karşıyaka'nın güzelliklerini İzmir geneline yaymak istediğini belirtip, "Geçen 5 yıl içinde dünyanın en güzel ilçelerinden biri olduğunu düşündüğüm Karşıyaka'da, sizlere hizmet etmiş olmaktan dolayı gurur duydum. Bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl inanıyorum, sizler bize destek olacaksınız bu görevi bize vereceksiniz, Karşıyaka'nın bu güzelliklerini bütün İzmir'e taşıyacağız. Bu arada beni terbiye eden bir Balkan kızını, sevgili eşimi Öznur hanımı buraya çağırmak istiyorum. Terbiye derken yanlış anlamayın sadece severek, sevgisiyle terbiye etti" diyerek, destek istedi.

Karşıyaka'da nüfusun yüzde 60'ının Balkan göçmeni olduğunu belirten Tugay, "Burada yaşayan herkes, İzmir'in havasını alan herkes, demokrat, cumhuriyetçi, laik, Atatürkçü oluyor. Bu da kenti, dünyanın en güzel yerlerinden biri haline getiriyor. Biz de buna layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Tugay, koronun Öznur Korkmaz'ın şefliğinde konuk sanatçı Gamze Matracı'nın katılımıyla seslendirdiği şarkılara eşlik etti.