Geri Dön
Politika Türkiye ile Arnavutluk arasında TİKA Koordinasyon Ofisi'nin statüsüne ilişkin mutabakat imzalandı

Türkiye ile Arnavutluk arasında TİKA Koordinasyon Ofisi'nin statüsüne ilişkin mutabakat imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın katılımı ile Arnavutluk'taki TİKA Koordinasyon Ofisi'nin statüsüne ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

Türkiye ile Arnavutluk arasında TİKA Koordinasyon Ofisi'nin statüsüne ilişkin mutabakat imzalandı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Türkiye- Arnavutluk Yüksek Düzeyli İş Birliği Konseyi Birinci Toplantısı'na katıldığını bildirdi. Bakan Ersoy paylaşımında, "Ülkemize resmî ziyarette bulunan Arnavutluk Başbakanı Sayın Edi Rama ve beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Türkiye-Arnavutluk Yüksek Düzeyli İş Birliği Konseyi Birinci Toplantısı'na katıldık. Arnavutluk Turizm ve Çevre Bakanı Sayın Mirela Kumbaro ile de bir araya geldik.

Ülkelerimiz arasındaki yakın iş birliğini her geçen gün daha da artırıyoruz. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile konuk Cumhurbaşkanı Sayın Edi Rama'nın refakatinde Arnavutluk'taki TİKA Koordinasyon Ofisi'nin statüsüne ilişkin mutabakat zaptı imzaladık" ifadelerini kullandı.