Geri Dön
Sağlık-Yaşam Sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00'de başladı

Sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00'de başladı

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde yarın saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00'de başladı

İZMİR'DE SOKAKLAR BOŞ KALDI

Korornavirüs tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda, Türkiye genelinde sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İzmir'de de kısıtlamanın başlamasıyla birlikte kentte sokaklar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan ve valiliklere gönderilen kararlar doğrultusunda saat 21.00 itibarıyla sokağa çıkma kısıtlaması Türkiye genelinde uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda yurt genelinde olduğu gibi, İzmir'de de saat 21.00'den yarın saat 05.00'a kadar, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde, Gündoğdu Meydanı'nda vatandaşların kısıtlamaya uyduğu görüldü.Halil İbrahim KARABIYIK-Fırat AKAY/İZMİR,(DHA)

KISITLAMA BAŞLADI EKİPLER DEVREYE GİRDİ

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte sokaklar ve caddeler boşaldı. Polis ekipleri ise kısıtlamayı ihlal eden kişilere yönelik çalışmalara başladı.

Yeni Koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Zeytinburnu'nda polis ekipleri çalışma yaptı. Boş kalan sokaklarda gezen kişilere ve araçlardaki sürücülere yönelik yapılan denetimlerde, izin belgesi olmayıp gezen kişilere cezai işlem uygulandı. Ekiplerin denetielrinien gece geç saatlere kadar devam edeceği öğrenildi. Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA)