Geri Dön
Son Dakika Bolu'da nakliye ve lojistik sektörü temsilcileri iftarda bir araya geldi

Bolu'da nakliye ve lojistik sektörü temsilcileri iftarda bir araya geldi

Bolu'da nakliye ve lojistik sektörü temsilcileri iftarda bir araya geldi

Bolu'da nakliye ve lojistik sektörü temsilcileri iftarda bir araya geldi

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ortaklığında faaliyet gösteren TOBB UND Lojistik Yatırımlar A.Ş. tarafından düzenlenen iftarda konuşan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, taşımacılık ve lojistik sektörünün Bolu ekonomisindeki önemini anlattı.
Karacasu beldesinde bulunan bir otelde düzenlenen iftara TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halim Mete, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Bolu TSO Meclis Başkanı Halit Ergül, Bolu TSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bolu Gümrük Müdürü Mustafa Ünsal, UND Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ömer Gülen, UND yöneticileri ve üyeleri ile Bolu ve Düzce’de faaliyet gösteren sektör temsilcileri katıldı.
Programda bir konuşma yapan TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uylukçu, ulusal ve uluslararası taşımacılık sektöründe yer alan tüm firmaların ihtiyaçlarına uygun çözüm ortağı olmak, maliyetlerini düşürmek, verimlilik ve iş kalitelerini artırmak gibi amaçlarla, TOBB ve UND ortaklığında faaliyetlerine devam eden TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş.’nin faaliyetleriyle ilgili katılımcılara bilgiler verdi.
Bolu TSO Başkanı Türker Ateş ise yaptığı konuşmada taşımacılık ve lojistik sektörünün Bolu ekonomisindeki yeri ve önemine değinerek bu alanda Bolu TSO tarafından yürütülen projelerden bahsetti.