Geri Dön
Son Dakika Çocukların festival sevinci

Çocukların festival sevinci

Çocukların festival sevinci

Çocukların festival sevinci

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Kadın, Çocuk ve Aile Dairesi tarafından düzenlenen ‘Dünya Çocuk Günü Festivali'nde renkli görüntüler yaşandı.
1 Ekim Dünya Çocuk Günü’ne özel olarak Büyükşehir Belediyesi Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen ‘Dünya Çocuk Günü Festivali’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer’in yanı sıra çok sayıda çocuk ve kadın katıldı.
Etkinlikte dans, müzik, Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu, eğitsel ve sosyal beceri oyunları, zumba, Öykücü Abla’nın Arkadaşlık Kolyeleri, maske ve yüz boyama, resim aktivitelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi’nin arama kurtarma köpekleri Alen ile Clan’ın şovu ve Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nin standı da yer aldı.
Büyükşehir Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu’nun Sorumlusu Şerife Hasoğlu Dokucu, etkinliğin hiçbir ayrım yapmadan çocukların bir arada kardeşçe eğlenmeleri için düzenlendiğini belirterek, "Kadın, Çocuk ve Aile Çalışma Grubumuzdan bir grup genç kızımız kendi çabalarıyla bugüne özel faaliyetler yaptılar. Çocuklarımızı bir araya getirdiler. Çocuklar nerede olması gerekiyorsa orada olsunlar diye uğraşıyorlar. Toprağın üstünde, çimin üstünde, bilgisayardan, teknolojiden uzak enerjilerini atıyorlar. Mutlular. Zaten Dünya Çocuk Günü’nün amacı da çocukları mutlu etmek. Bir arada renk, din, ırk ayrımı olmadan bir arada olmalarını sağlamak. Onu yapmaya çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI