Geri Dön
Son Dakika Cunda 5. Sanat Çalıştayı eserleri sergilendi

Cunda 5. Sanat Çalıştayı eserleri sergilendi

Cunda 5. Sanat Çalıştayı eserleri sergilendi

Cunda 5. Sanat Çalıştayı eserleri sergilendi

BALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde, ulusal ve uluslararası sanatçıları bir araya getiren Art Clan Sanat Oluşumu tarafından düzenlenen ‘Cunda 5. Sanat Çalıştayı’ süresince yapılan eserler, galeride sergilendi.

Cunda Adası’nda, 5 Mayıs’ta başlayan Art Clan Ayvalık- Cunda 5. Uluslararası Sanat Çalıştayı kapsamında, Türkiye’nin yanı sıra Fransız, Lüksemburg, ve Sırbistan’dan toplam 20 sanatçı Ayvalık’a geldi. Ayvalık Belediyesi sponsorluğundaki çalıştay, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çalıştayda bu yıl Assy Jans, Edouard Dullin, Elif Çatlıoğlu, Elifko, Erdal Uzunoğlu, Esra Şatıroğlu, Fikret Özcan, Günseli Toker, Mahir Güven, Mehmet Özcan, Milena Milosavljevic, Nicole Huberty, Osman Ergin, Ramazan Can, Serap Gümüşoğlu, Sylvie Reusch Tuğrul Selçuk, Tünay Tunç, Yağmur Yılan, Yılmaz Bulut yer aldı.

Hakan Kürklü ve İldem Arabacıoğlu koordinatörlüğünde gerçekleşen çalıştayda sanatçılar, yağlıboya ve akrilik resim, heykel, kaligrafi, fotoğraf dallarında eserleri üretti. Çalıştayda hazırlanan eserler, Orhan Peker Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, 22 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

Kadri KAYA/AYVALIK(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI