Geri Dön
Son Dakika Kemer Belediyesi'nde olağanüstü meclis

Kemer Belediyesi'nde olağanüstü meclis

Kemer Belediyesi'nde olağanüstü meclis

Kemer Belediyesi'nde olağanüstü meclis

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi'nin olağanüstü meclis toplantısında belediyeye 3 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı satın alınması kararlaştırıldı.

Kemer Belediyesi'nin olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yönettiği oturumda Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 3 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı satın alınması ve T cetveline eklenmesi konusu tek madde olarak görüşüldü.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, söz konusu maddeyle ilgili meclis üyelerine bazı bilgiler verdi. Topaloğlu, kiralanan çöp toplama aracının 11 aylık maliyetinin 778 bin 800 lira olduğunu söyledi. 2 yıllık araç kiralama parasıyla 2 adet yeni araç alacaklarını anlatan Başkan Topaloğlu, "Alacak olduğumuz 3 aracın parasını yatırdık. Aracın tanesi 448 bin lira. 3 araç ise 1 milyon 346 bin 757 lira 30 kuruş. Biz bu parayı yatırdık. 28 Haziran'da araçlarımızı teslim alacağız. Araç almada sıkıntı yok ancak T cetveline işlememiz için meclis kararı almamız gerekiyordu. Onun için meclisimizi olağanüstü topladık" dedi.

Başkan Topaloğlu'nun açıklamasının ardından gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi.

Merkez Mahallesi Hükümet Caddesi'ndeki yapımı devam eden asfaltlama çalışmaları hakkında da konuşan Başkan Necati Topaloğlu, "Çalışmaları bizzat yerinde inceledim. İhale şartları var. İhale yapıldı. İhaleyi alan firma geldi. Firma en geç cumartesi gününe kadar asfaltlama çalışmalarını tamamlayacak. İki de kasis yapacaklar. Ayrıca Özkaymak Otel'in önündeki bozuk yolun da düzeltilmesi için ihale yapılacak ve 15 Kasım'da ilk kazma vurulacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI