Geri Dön
Son Dakika Odunpazarı'nda, Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı başlıyor

Odunpazarı'nda, Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı başlıyor

Odunpazarı'nda, Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı başlıyor

Odunpazarı'nda, Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı başlıyor

ESKİŞEHİR,(DHA)- ODUNPAZARI Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı, 21 Ağustos Çarşamba Günü Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde başlayacak.
Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Tarihi Bölge'de 5'inci Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı düzenleyecek. 'Şehrin Ateşi' sloganı ile düzenlenen Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı'nın bu yılki onur konuğu Tuğrul Emre Feyzoğlu olacak. 21 Ağustos Çarşamba Günü başlayacak olan çalıştayın açılış töreni saat 10.00'da Dalyancı Konağı Eldem Sanat Alanı'nda yapılacak. Açılış töreninin hemen ardından çalıştayın onur konuğu Tuğrul Emre Feyzoğlu sunum yapacak. Birbirinden eşsiz sanat eserlerinin hayat bulacağı 5'inci Uluslararası Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı için Eskişehir'e gelecek olan bilim insanları ve sanatçılar, açılış sonrasında Sorkun'a giderek Çömlekçi köyünü ziyaret edecek. Bilim insanları ve sanatçılar, burada geleneksel yöntemlerle yapılan çömlekleri inceleyerek çömlekçiler ile bir araya gelecek.
Canan Gürel Ak, Candan Dizdar Terwiel, Esra Mühürcü Yazıcı, Kadir Ertürk, Kenan Tarhan, Leyla Kubat, Saravut Vongnate (Tayland), Sarra Ben Attia (Tunus), Serkan Önder ve Tarık Kartal'ın sanatçı olarak katılacağı çalıştay, 25 Ağustos Pazar Günü saat 18.00'da Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde gerçekleşecek sergi ile sona erecek.