Geri Dön
Son Dakika Tatil beldelerindeki sorunlar çözülecek

Tatil beldelerindeki sorunlar çözülecek

Tatil beldelerindeki sorunlar çözülecek

Tatil beldelerindeki sorunlar çözülecek

ERDEMLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yaz aylarında nüfus yoğunluğu yaşanan tatil bölgelerindeki sorunların ilk 5 yıl içinde çözüleceğini söyledi.
Seçer, haftasonunu geçirmek üzere Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi'ndeki evine gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile buluşup bölgede inceleme yaptı. Vatandaşlar ve tatilcilerle sohbet ederek sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen Seçer, "Özellikle yaz nüfusu artıyor bu bölgelerde. Erdemli'den sonrası, Tece sonrası Anamur'a kadar yazlıkçı nüfusun yoğun olduğu, tatil sitelerinin yoğun olduğu bölgelerde altyapı, kanalizasyon ve arıtma, ilk 5 yıllık sürecimizde bizim baştaki faaliyetlerimiz, projelerimiz ve hizmetlerimiz olacak. Sorunları biliyorum. Bir an önce aşmamız gerekiyor gerçekten. İnsanların artık buradaki sorunlar canına tak etmiş. İlk 5 yıllık dilimde bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Mersin'in temiz denizi ve altın sarısı kumu ile dikkat çektiğini belirterek, "Deniz şahane, kum şahane. Siteler güzel ama ne yazık ki uygun koşullardan uzak. Bu sahillerin biraz daha güzelleştirilmesini ve buraya daha çok yerli turistin gelmesini sağlayacağız. Mersin şanslı, Adana'nın yarısı burada. Öbür yarısının da buraya gelmesini sağlayabilir" diye konuştu.
Seçer ve Karalar, akşam saatlerinde bir kafede tavla da oynadı.

FOTOĞRAFLI