Geri Dön
Spor Beşiktaş - Konyaspor maçından notlar

Beşiktaş - Konyaspor maçından notlar

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş, saat 20.45’te başlayan karşılaşmada Konyaspor’u ağırladı. Müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çalarken yardımcılıklarını Serkan Ok ve Esat Sancaktar üstlendi.

Beşiktaş - Konyaspor maçından notlar

Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos, son oynadıkları İstanbulspor maçına göre ilk 11’de iki değişiklik yaptı. Portekizli teknik adam Onur Bulut ve Cenk Tosun’un yerine Jonas Svensson ile Salih Uçan’ı görevlendirdi. Santos, Konyaspor karşısında şu 11'i sahaya sürdü:

“Mert Günok – Svensson, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Salih Uçan, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Semih Kılıçsoy.”

SALİH UÇAN 5 MAÇ SONRA 11’DE

Beşiktaş’ta orta saha oyuncusu Salih Uçan, 5 maç sonra ilk 11’e döndü. 30 yaşındaki futbolcu, son olarak 28 Ocak’ta deplasmanda oynanan Sivasspor maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Sezon boyunca sakatlıklar yaşayan tecrübeli futbolcu Trabzonspor, Antalyaspor, Kayserispor, Konyaspor ve İstanbulspor müsabakalarında 11’de yer alamamıştı.

KONYASPOR’DA 7 DEĞİŞİKLİK

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic, ilk 11’de 7 değişikliğe gitti.

Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Omerovic, Jakub Slowik, Ahmet Oğuz, Guilherme, N’Zonzi, Prip, Ndao ve Cikalleshi’nin yerine kalede Deniz Ertaş’ı, sağ bekte Cebrail Karayel’i, sol bekte Yasir Subaşı’nı, orta sahada Cicaldau’yu, hücumda Yunus Mallı, Niangbo ve Muhammet Demir’e şans verdi.

Konyaspor karşılaşmaya şu 11 ile sahaya çıktı:

“Deniz Ertaş – Cebrail Karayel, Damjanovic, Hadebe, Yasir Subaşı, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Yunus Mallı, Cicaldau, Niangbo ve Muhammet Demir.”