Geri Dön
Spor Polis ve genç voleybolcular, 'Hayallerimiz Renkleniyor' projesi kapsamında bir araya geldi

Polis ve genç voleybolcular, 'Hayallerimiz Renkleniyor' projesi kapsamında bir araya geldi

Adana'da polisin 'Hayallerimiz Renkleniyor' projesi kapsamında geçen yıl liseler arası düzenlediği voleybol turnuvasında ilk 3’e giren öğrenciler polis ekipleriyle bir araya geldi. Birinci olan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımının oyuncusu Cemre Dilan Polat (16), “Bu turnuva sayesinde voleybol hayatımızın merkezine oturdu. Birinci olunca bu spora daha çok bağlandım. İleride Eda Erdem gibi heykelimin dikilmesi hayal ediyorum” dedi.

Polis ve genç voleybolcular, 'Hayallerimiz Renkleniyor' projesi kapsamında bir araya geldi

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hayata geçirilen 'Hayallerimiz Renkleniyor' projesi kapsamında geçen yıl 20-30 Kasım'da düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında ilk 3’e giren Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seyhan İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’nden 30 kız öğrenci için gezi düzenlendi.

Bu kapsamda öğrenciler Çanakkale ve Bursa’ya götürülerek kentlerin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Gezi programının ardından Adana’ya dönen öğrenciler Adnan Menderes Spor Salonu’nda polislerle buluştu. Polisler ve öğrenciler bir süre voleybol oynadıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Turnuvada birinci olan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımının oyuncusu Cemre Dilan Polat (16), “Voleybol benim için bir tutku. İlkokulda oynamıştım fakat bir süre ara vermiştim. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuva için kurulan okul takımımızla bir kulüp edasında çalışmalara başladık. Düzenli antrenmanlar yaptık.

Bu turnuva sayesinde voleybol hayatımızın merkezine oturdu. Birinci olunca bu spora daha çok bağlandım. İleride Eda Erdem gibi heykelimin dikilmesi hayal ediyorum” diye konuştu.

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ecrin Nur Turgut ve Seyhan İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’nden Aden İşidoğru da polis ekiplerine turnuva için teşekkür etti.