Geri Dön
Ceyhan Karalar: Adana’ya adadığım ömrümü, Adana için harcamaya devam edeceğim

Karalar: Adana’ya adadığım ömrümü, Adana için harcamaya devam edeceğim

Karalar: Adana’ya adadığım ömrümü, Adana için harcamaya devam edeceğim

Karalar: Adana’ya adadığım ömrümü, Adana için harcamaya devam edeceğim

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin dört bir yanında çok önemli yeni hizmetlerin halkla buluşturulacağını belirterek, “Adana’ya adadığım ömrümü, Adana için harcamaya devam edeceğim” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ve Ceyhan ilçelerinde çeşitli mahallelerde ziyaretlerde bulunarak, halkla bir araya geldi. Vatandaşlarla iftar yapan Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Geçitli ve Ceyhan Kızıldere mahallelerinde, birçok ihtiyaca cevap verecek mahalle merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Cumartesi Pazarı’nda esnafla ve vatandaşla sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, pazarcı esnafına bol kazanç diledi.

Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan’da üreticiye dağıtılan ay çiçeği tohumu, süt sağma makinesi, koyun kırkım makinesi ve koyun yemi ile ilgili de bilgilendirme yaptı, sembolik dağıtım gerçekleştirdi. Gittiği her noktada halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, göreve geldiklerinde borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı hale getirdiklerini belirtti. Karalar, borç batağındaki belediyeyi, pandemi, deprem ve ekonomik krizlere rağmen, halka önemli hizmetleri verebilen bir yapıya kavuşturduklarını anlattı.

321 iş makinesi, 111 otobüs aldıklarını, 3 milyon ton asfalt döküp, 5 bulvar yaptıklarını, 221 bulvar ve caddeyi yenilediklerini, çok önemli altyapı hizmetleri sunduklarını anlatan Karalar, arıtmalar yapıp, su isale hatları döşediklerini, asbestli boruları değiştirdiklerini, kütüphaneler, mahalle merkezleri , kreşler yaptıklarını kaydetti. Başkan Zeydan Karalar, güneş enerji santralleri kurduklarını, SCADA ile önemli miktarda su kayıp kaçağının önlendiğini, sosyal belediyecilik hizmetleriyle zor durumdaki vatandaşlara katkı sağlandığını, üreticinin desteklendiğini, halk kart, 500 bir koli dağıtıldığını, aşevi açıldığını bildirdi. Başkan Zeydan Karalar, Adana’da dokunulmayan ilçe, mahalle ve köy kalmadığının altını çizdi.

Önümüzdeki dönemde de kütüphaneler, kreşler, mahalle merkezleri yapmaya devam edeceklerini, otogar ve kültür merkezi inşa edeceklerini, 8 alt geçit ile Metro 2’nci Etap ve tramvay hattının yapılacağını, nostaljik tramvayın hayata getirileceğini, yeni arıtmalar inşa edileceğini, Adana’nın dört bir yanında çok önemli yeni hizmetlerin halkla buluşturulacağını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Adana’ya adadığım ömrümü, Adana için harcamaya devam edeceğim” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber