Geri Dön
Adana ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü'nden Başkan Demirçalı'ya ziyaret

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü'nden Başkan Demirçalı'ya ziyaret

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü'nden Başkan Demirçalı'ya ziyaret

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü'nden Başkan Demirçalı'ya ziyaret

ADANA, (DHA)- MASA Tenisi'nde Büyük Erkekler Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK.’nın yöneticileri, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret etti.

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, 22. Dönem CHP Adana Milletvekili Yönetici Kemal Sağ ile Medya İletişim Direktörü Kamil Yalçın Göl, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı makamında ziyaret ederek, üzerinde ismi yazılı forma takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Demirçalı, “Adana’mızı Süper Lig’de başarıyla temsil eden kulübümüzün ziyareti bize büyük mutluluk verdi. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak tüm spor branşlarına destek vereceğiz. Süper Lig’de 2 kupayı Adana’ya getiren ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK ve bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Böylesine büyük başarılara imza atarak Adana’nın gururu olan bu takımımızı desteklemeliyiz. Masa tenisi için yerel yöneticilere ve siyasilere önemli görevler düşüyor, biz elimizden geleni tanıtım noktasında omuzlamaya hazırız. Böylesine büyük başarılara imza atan bir kulüp desteği fazlasıyla hak ediyor" dedi.

'SALON YAPMAK İSTİYORUZ'

Son 17 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Sponsorlarımız var, belediye başkanlarımızdan bize tesis yapabilmek için 2-3 dönüm yer tahsis etmelerini istiyoruz. Sponsorlarımızla binamızı ve kamp yerini kendimiz yapacağız. Bize yer vermeleri halinde bu imkânlarla başardığımız şampiyonlukların daha da fazlasını Adana'ya getireceğiz. Duyarlılığı için Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (DHA)(

FOTORAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber