Geri Dön
Karaisali Jülide Sarıeroğlu: Güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz

Jülide Sarıeroğlu: Güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz

Jülide Sarıeroğlu: Güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz 

Jülide Sarıeroğlu: Güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz

ADANA,(DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Karaisalı ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Karaisalı ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılması planlanan yatırımlar  hakkında bilgi verdi. Daha sonra Karaisalı Çeceli Kadın Gençlik ve Kültür Evi’nde ilçe başkanları ve muhtarlarla bir araya gelen Jülide Sarıeroğlu, ilçe genelinde hizmete sunulan projeleri değerlendirdi.  Sarıeroğlu, “Bizler Adanamız için ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Tufanbeyli, Feke, Saimbeyli’yi ziyaret ettim. Sonrasında Ceyhan, Seyhan, Yüreğir ve Aladağ ilçelerimizi ziyaret ettik. Tüm ilçelerimizin ihtiyaçlarını tespit ediyoruz ” dedi. 
“EV EV, KÖY KÖY ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ” 
Bir pandemi süreci yaşandığının altını çizen Sarıeroğlu, “Hayatın her alanında değişiklikler olduğu gibi siyasi alanda da pandemi nedeniyle çalışma yöntemi açısından değişiklikler yaşadık. Vatandaşlarımızın sağlığı açısından büyüklerimizi korumak için ev ziyaretlerimizi bir dönem yapamamıştık, pandemi şartlarının hafifletmesiyle, Ramazan ayı ile birlikte yeniden ev ev, mahalle mahalle, köy köy ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bugün ben buradayım ama Adana’nın her ilçesinde milletvekillerimiz saha çalışmaları yapıyor. Biz ülkemizle ilgili büyük hayallerle yola devam ediyoruz. Birileri kirli hesaplarla, algı çalışması yaparken, biz büyük ve güçlü Türkiye idealimiz için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. Esnaf ziyaretinin ardından Beydemir ve merkez mahallelerinde toplantı gerçekleştiren Sarıeroğlu buradan Ötüken Yaylası’nda geçerek vatandaşlarımızla bir araya geldi. 
KARAKUCAK GÜREŞLERİNE KATILDI
Jülide Sarıoğlu, 537.Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreş Şenlikleri’ne de katıldı. 
Sarıeroğlu açılış konuşmasında,  Bu yıl 537’ncisi düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreş Festivali’nde sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle burada mücadele edecek 800 güreşçimize de başarılar dilerim” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber