Geri Dön
Kozan Kocaispir: Adana’mızı hiç görmediği hizmetlerle buluşturacağız

Kocaispir: Adana’mızı hiç görmediği hizmetlerle buluşturacağız

Kocaispir: Adana’mızı hiç görmediği hizmetlerle buluşturacağız

Kocaispir: Adana’mızı hiç görmediği hizmetlerle buluşturacağız

ADANA,(DHA)- AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana'yı gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını belirterek, "Hükümetimizin de desteğiyle Adana’mızı bugüne kadar hiç görmediği hizmetlerle buluşturacağız" dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Kozan'ın Karacaoğlan Mahallesi'ndeki halk buluşmasına katıldı. Burada kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Fatih Mehmet Kocaispir, “Sizleri alnınızdan öpüyorum, bizim gururumuz, yiğitlerin yurdusunuz. El ele, gönül gönüle, Allah’ın izniyle 15-0 yapacağız, çifte bayram yapacağız inşallah” dedi.

Kozan'ın kararını vermiş olduğunu gördüğünü söyleyen Kocaispir, "Diyorum ki şu kalan 3 gün içerisinde ev ev, kapı kapı hep beraber dolaşalım. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayalım. Rehavete kapılmayalım. Mutlaka sandığa gidelim, gitmeyenleri götürelim. Hizmete susamış Adana’mızı gerçek belediyecilikle buluşturmaya hazırız ve kararlıyız. 1 Nisan’dan itibaren sizlerin teveccühü, hükümetimizin de desteğiyle Adana’mızı bugüne kadar hiç görmediği hizmetlerle buluşturacağız. Bizleri bağrına basan, bu muhteşem atmosfere ev sahipliği yapan, duaları ile destek veren Kozanlı hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kozan kazanacak, Adana kazanacak.” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber