Geri Dön
Adana Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs

Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs

Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs

Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2024 yılı emlak, çevre, temizlik ve ilan reklam vergilerinin ilk taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2024 yılına ilişkin emlak vergisi ve iş yerlerine ait İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 1'inci taksit ödeme süresinin, Mayıs ayının bitiminde sona ereceği belirtilerek vatandaşlar uyarıldı.

Bu konuyla ilgili yapılan açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 2024 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunuldu. Mükellefler, vergilerini Yüreğir Belediyesi’nin internet sitesinde E-Belediye modülü ile internet üzerinden veya nakit ve kredi kartı ile Yüreğir Belediyesi veznelerinden ödeyebilecek. Vatandaşlar ana binada bulunan merkez veznelerin yanı sıra Yüreğir Kültür Merkezi içerisinde bulunan veznede ve gezici tahsilat veznesinde de vergilerini ödeyebiliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri ve mağdur olmamaları için vergilerini 31 Mayıs gününe kadar ödemeleri gerektiğini belirtti.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için mayıs ayının son haftası olan 25 Mayıs ve 26 Mayıs günleri Yüreğir Belediyesi merkez vezneleri açık olacak. Mükelleflerin tahakkuk eden vergilerini taksit süreleri içinde ödemeleri, gecikme zamlarıyla karşılaşmamaları açısından önem taşıyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber