Geri Dön
Yüreğir CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'tan Yüreğir Belediyesi'ne ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'tan Yüreğir Belediyesi'ne ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'tan Yüreğir Belediyesi'ne ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'tan Yüreğir Belediyesi'ne ziyaret

ADANA, (DHA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Yüreğir Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediyenin 35 yıl aranın ardından CHP’ye geçtiğini belirten Bulut, Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı tebrik etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yerel seçimlerde Yüreğir Belediye Başkanı seçilen Ali Demirçalı’yı ziyaret etti. Bulut, ziyarette yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. 35 yıl aradan sonra Yüreğir’i kazanmak bizim için çok kıymetli. Adana Büyükşehir Belediyesi ile Yüreğir Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışacağına, Yüreğir’in bu iş birliği sayesinde büyük bir değişim yaşayacağına yürekten inanıyorum. Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “Genel Başkan Yardımcımız Burhanettin Bulut’un ziyareti bize büyük mutluluk verdi. Kendisine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Adana Büyükşehir Belediyemiz ile güç birliği yapıp birlikte omuz omuza çalışarak ilçemizi her alanda çok önemli yatırımlar ve hizmetlerle buluşturacağız" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber