Geri Dön
Merkez Aksaray Valisi Kumbuzoğlu: Aksaray OSB büyümeye devam ediyor

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu: Aksaray OSB büyümeye devam ediyor

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu: Aksaray OSB büyümeye devam ediyor

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu: Aksaray OSB büyümeye devam ediyor

Erkan ALTUNTAŞ / AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, ''Aksaray her yıl 15 bin kişi göç alıyor. Bu artışta OSB’lerin güçlü olmasının da büyük önemi var. Aksaray OSB, üretim çeşitliliği, artan istihdam sayısıyla büyümeye devam ediyor.''dedi.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ziyaret etti. OSB Müdürü Ali Bay, Vali Kumbuzoğlu’na OSB'nin faaliyetleri, yatırımlar ve projeler ile sanayi bölgesindeki fabrikaların kapasiteleri, üretim alanları ve istihdamı konularında bilgi verdi.

Vali Kumbuzoğlu,” Motosiklet firmamızın burada ayrı bir dünya olduğunu gördük. 6 ülkeye ihracat yapan Aksaray’ın 1,6 milyarlık ihracat rakamına katkı sağlayan bir firma. Elektrikli ve benzinli bisiklet ve motosiklet üretimiyle çocuklara, gençlere ve her kesime hitap eden ürün çeşitliliği ile firmamız Aksaray’da üretim yapıyor. Yatırımcımız ilave yatırımları ile üretimini arttırmayı hedeflerken ilave istihdam sağlayarak da ekonomiye önemli katkılar sunuyorlar. Şehrimiz endüstri sektöründe çok önemli bir şehir haline geldi. Aksaray her yıl 15 bin kişi göç alıyor. Bu artışta OSB’lerin güçlü olmasının da büyük önemi var. Aksaray OSB, üretim çeşitliliği, artan istihdam sayısıyla büyümeye devam ediyor.''diye konuştu. (DHA)FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber