Geri Dön
Sincan AK Parti Sincan proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Sincan proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Sincan proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Sincan proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ruken KADIOĞLU- Ali Eren İĞDE/ANKARA, (DHA)- AK Parti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 31 Mart Seçimleri İçin Projelerini, Hedeflerini Ve Vizyonunu Açıkladı.

Sincan Fatih Fuar alanında gerçekleşen proje tanıtım toplantısına AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay başta olmak üzere birçok siyasi isim katıldı. İlk konuşmayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri yaparak, “Bugün görüyoruz ki Sincan 31 Mart’a hazır. ‘Sincan yükselecek, Ankara hızlanacak’ diyoruz.14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta bu millet haykırdı, bütün dünyaya sesini duyurdu. ‘Cumhur İttifakı’ dedi. Allah’a çok şükür şu geçtiğimiz kısa süreçte, Cumhurbaşkanlığı’mızın liderliğinde ‘Türkiye Yüzyılını’ hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçirmeye başladık, Biz bunu TOGG ile hayata geçirmeye başladık. Biz bunu uzaya gönderdiğimiz uydularla hayata geçirmeye başladık. Biz bunu geçtiğimiz hafta havalandırdığımız ‘Kaan’ ile hayata geçirmeye başladık’’ şeklinde konuştu.

‘ANLATACAK BİR ŞEY OLMADIĞI İÇİN AZ LAF’

AK Parti Ankara milletvekili Fuat Oktay ise konuşmasında, “Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi veya yandaşları, 6’lı masa dediler,9’lu masa dediler. Neyi millete açıklama cesareti gösterdiler ki? Bugün kampanyada harcadıklarını açıklama cesareti göstersinler? Var mı bunlarda böyle bir cesaret? Birisi diyor ya ‘az laf çok iş’ diye. Siz onu külahınıza anlatın. Az laf doğru çünkü anlatacak bir şey olmadığı için az laf. Biz Mayıs’ta da bunu söyledik. Onların iradeleri başkalarının elindeydi. Kent uzlaşısı diyorsunuz ya, aynı o 6’lı masa da olduğu gibi kendileri de bilmiyor aslında. Yapacağız dedikleri hiçbir şeyi yapmamışlardır. Yaptıkları hiçbir şey olmadığı için yapacakları da bir şey olmayacak. Biz söz verdik mi yaparız” dedi.

‘HALİL İBRAHİM SOFRASI DEDİLER, KURTLAR SOFRASIYMIŞ’

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş Ankara ve İstanbul’un belediyeciliğini eleştirerek, ‘Bu adam 58 kilometrelik bir metro altgeçit yapacağım diye söz vermişti. 1 santim yapmadı. Allah aşkına böyle belediyecilik mi olur? İnşallah 2024 31 Mart seçimlerinde AK Parti ve MHP’nin 2019’daki ve 2023 14 Mayıs ve 28 Mayıs oylarını olduğu gibi sandığa yansıtabilirsek Ankara’da kazanacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir masa kurdular, Halil İbrahim Sofrası dediler. Kurtlar Sofrasıymış” şeklinde konuştu.

‘CUMHURBAŞKANI’MIZIN SİNCAN’A AYRI BİR HASSASİYETİ VAR’

AK Parti’li Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise konuşmasında Sincan için yapılanlara değinerek, vaatlerini ve projelerini sıraladı. Ercan, “Vizyon projeleri deyince Sincan Belediyesi aklıma geliyor. Tüm binalarımızın üzerine güneş enerjisi sistemlerini kuracağız. Engelli kardeşlerimiz için mola evleri ciddi bir ihtiyaçtı şimdi bu ihtiyacı karşılayacağız. Engelsiz yaşam yerleri, merkezleri düşünüyoruz. Bütüncül bir teknoloji kampüsü dijital kampüs açmayı planlıyoruz. Kütüphane, kıraathaneyi birleştireceğimiz ‘Mahal Sincan’ açmayı planlıyoruz. 250 Dönümlük orman arazisini belediyeye kazandırdık. Cumhurbaşkanı’mızın Sincan’a ayrı bir hassasiyeti var. 31 Mart’ta gururla Cumhurbaşkanı’mıza sözümüz yüzde 75” diyerek sözlerini bitirdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber