Geri Dön
Antalya 'Bahar Karması'nda buluşma

'Bahar Karması'nda buluşma

'Bahar Karması'nda buluşma

'Bahar Karması'nda buluşma

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - GÜZEL Sanatlar Derneği (GÜSAD) üyesi sanatçılar, 'Karma Bahar Sergisi'nde eserlerini sanatseverle buluşturdu.

Aydın Kanza Sanat Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, GÜSAD Başkanı Ertuğrul Hepgüzel birlikte kesti. Keman dinletisi ve dans gösterisiyle renk kazandırılan sergide, resim, seramik, heykel, geleneksel el sanatları çalışması eserler yer aldı.

30 SANATÇI 50 ESER

Sergiye sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. 30 sanatçının 50 eserle katıldığı sergiyi gezen, eserleri hayranlıkla inceleyip sanatçılarla sohbet eden Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, "Sanatçılarımızı kutluyorum" dedi.

GÜSAD Başkanı Ertuğrul Hepgüzel de son yıllarda sanatın her dalına ilginin arttığını, mevcut galerilerin yetersiz kaldığını ifade etti. Hepgüzel, "Belediyelerimiz kentimize yeni sanat galerileri kazandırmalı, sanatsal etkinlikler artırılmalı. GÜSAD olarak yerel yönetimlerle işbirliği yaparak kentimizin kültür-sanat yaşamına katkı koymayı sürdürüyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber