Geri Dön
Kemer İsmail Selami Minta partisinden istifa etti

İsmail Selami Minta partisinden istifa etti

İsmail Selami Minta partisinden istifa etti

İsmail Selami Minta partisinden istifa etti

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde 7 yıl Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan ardından yerel seçimler için belediye başkan aday adayı olan İsmail Selami Minta partisinden istifa etti.
Kemer'de 20 yıldır Ak Parti üyesi olan ve 7 yıl Kemer İlçe Başkanlığı görevini yürüten İsmail Selami Minta ilçe merkezindeki bir restoranda düzenlediği basın toplantısıyla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Basın toplantısında konuşan Minta, “Görev yaptığım süre zarfında arkadaşlarımla birlikte sıkmadık el, girmedik gönül ve çalmadık kapı bırakmayarak hemşerilerimin derdine derman olmaya çalıştık. Bu süre zarfında yeri geldi eşimi ve çocuklarımı görmeden geçen günlerimiz oldu, yeri geldi onların rızkından harcayarak, derdimiz Kemer düsturuyla çıktığımız bu yolda gösterdiğimiz gayret ve çalışmalarımız neticesinde, Kemer halkının şahsıma hissettirdiği teveccühle Ak Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirdik" dedi.
Son 10 güne kadar isminin aday olarak geçtiğini, üst kurula bildirildiğini belirten Selami Minta, ismimin son bir haftada çeşitli anketlerle ekarte edildiğini ileri sürdü. Minta, şöyle konuştu:
"Şimdi buradan soruyorum, son bir haftaya kadar ortada olmayan ve yapıldığı iddia edilen bu anket nereden ve nasıl ortaya çıktı? Bu anketi hazırlayan firmanın finans desteği kim ve kimler tarafından sağlandı? Anket yapılırken hangi numaralar yani kimler arandı? Bu numaraları anketçilere kim verdi? Madem daha önceden geride olduğum bir anket vardı da benim ismim üst kurula kadar nasıl tek başına gitti?Bu kadar kolay kul hakkı yiyen ve yiyenlere göz yuman herkesi yüce Allah'a havale ediyorum. Bu sebeple 20 yıllık üyesi olduğum ve 7 yıla yakın İlçe Başkanlığı'nı yapmış olduğum Ak Parti üyeliğimden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum."
Aday adaylık konuşmasında "Bu bir veda değildir, başlangıçtır" dediğini hatırlatan İsmail Selami Minta, "Bugüne kadar her koşulda arkamda duran kıymetli ailem başta olmak üzere her kademesiyle birlikte görev yaptığım yol arkadaşlarım ve benimle birlikte gece gündüz demeden emek harcayıp, dualarını esirgemeyen herkese canı gönülden teşekkür ederek haklarını helal etmelerini rica ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber