Geri Dön
Korkuteli Korkuteli muhtarları iftarda buluştu

Korkuteli muhtarları iftarda buluştu

Korkuteli muhtarları iftarda buluştu

Korkuteli muhtarları iftarda buluştu

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesine bağlı 58 mahallenin muhtarı iftarda bir araya geldi.

Korkuteli Muhtarlar Derneği'nin organize ettiği iftar programına Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkan Vekili Muharrem Akten, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özlem Sert, Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu ve 58 mahalle muhtarı katıldı.

Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu, "Bu programı yerel seçim öncesinde aday olmayan arkadaşlarımız için bir veda, yeniden seçilecek olan arkadaşlarımıza başarı dilemek için düzenledik. Şimdiden tüm muhtar arkadaşlarımıza başlarılar diler, mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutlarım" dedi.

Kaymakam Sezgin Üçüncü, "Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı mübarek ramazan ayında sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. İki yıldır Korkuteli'de birlikte çalışıyoruz. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Korkuteli Muhtarlar Derneği'nin organize ettiği programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Yerel seçimde tekrar muhtar adayı olmayan arkadaşlara sağlıklı günler diliyorum. Tekrardan aday olan ve seçilecek olan muhtarlarıma başarılar diler, şimdiden mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutlarım" diye konuştu.

Kaymakam Sezgin Üçüncü tüm mahalle muhtarlarına çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. Toplu fotoğrafın ardından program sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber