Geri Dön
Korkuteli Korkuteli'de rekor kan bağışı

Korkuteli'de rekor kan bağışı

Korkuteli'de rekor kan bağışı

Korkuteli'de rekor kan bağışı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen kampanya kapsamında 180 ünite kan bağışı toplandı.
Kızılay Korkuteli Şubesi ve S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından ortaklaşa kan bağış etkinliği düzenlendi. Şehitler Anıtı'na gelen Kızılay tırında kampanya kapsamında 180 ünite bağış toplandı.
Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, "Kızılay Korkuteli Şubesi ile birlikte kan bağışı organizasyonu gerçekleştirdik. İlçede kamu personelleri olsun vatandaşlarımız olsun çok yoğun ilgi ve talep gösterdi. Emniyet personelimize, jandarma personelimize, imamlarımıza, öğretmenlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabii bunun yanında vatandaşlarımıza da teşekkürümü bir borç biliyorum. Unutmamak gerekiyor ki kan bir gün herkese lazım olur" dedi.
Kan bağış çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşlara teşekkür eden Kızılay Korkuteli Şube Başkanı Süleyman Tunç, "İlçede en yüksek kan bağışını aldık. Ben duyarlılığı için bütün vatandaşlarımıza, Kızılay'ın kan bağışçılarına, bu çağrımızı insanlarımıza ulaştırmamıza vesile olan Korkuteli S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran'a, sivil toplum kuruluşlarına, insanları bireysel inisiyatifiyle toplayıp kan merkezlerine götüren duyarlı insanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber