Geri Dön
Serik Başkan Kumbul personelle kahvaltıda buluştu

Başkan Kumbul personelle kahvaltıda buluştu

Başkan Kumbul personelle kahvaltıda buluştu

Başkan Kumbul personelle kahvaltıda buluştu

SERİK, (DHA)- SERİK Belediye Başkanı Kadir Kumbul, personelle kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kadir Kumbul, ilçe halkının beklenti ve ihtiyaçlarını daha yakından anlamak, çalışanlarla iletişimi güçlendirmek ve birlikte daha verimli çalışabilmek amacıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanlar görüş ve önerilerini doğrudan belediye başkanına ileterek, çalışma koşulları ve hizmet kalitesi konularında fikir alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Kadir Kumbul, yaptığı konuşmada, "Belediyemizin her kademesinde, her biriminde çalışan arkadaşlarımızın fedakârlığı ve özverisi, Serik'imizin dönüşümünde ve ilerlemesinde büyük bir etkendir. Sizler gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, Serik'in her köşesine hizmet götürmek için çalışıyorsunuz. Bu azim ve gayretiniz, şehrimizin her geçen gün daha da güzelleşmesine ve yaşanabilir bir ortam haline gelmesine katkı sağladığınızın bilincindeyim. Serik için elde edilen her başarıda sadece belediye yönetiminin değil aynı zamanda sizlerin, belediyemizin dinamosu olan çalışanlarımızın katkısı büyüktür. Sizlerin emeklerini en etkin şekilde yönetmek, doğru stratejiler belirlemek ve gerektiğinde destek olmak da bizim görevimizdir. Bu nedenle, belediye personelimizle uyumlu şekilde çalışmanın önemini her zaman göz önünde bulunduruyoruz. Herkesin iş yerinde mutlu çalışması benim için çok önemlidir" dedi.

Birlikte uyumlu çalışmak zorunda olduklarını aktaran Başkan Kadir Kumbul, "Uyumlu çalışma, sadece işlerin daha verimli yürütülmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda birlikte başarıya ulaşmamızı da sağlar. Bizler, belediye yönetimi olarak sizlere destek olmak, sorunlarınızı çözmek ve çalışma koşullarınızı iyileştirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ancak bunu yaparken, sizlerin de bizlere destek olmanız ve ortak hedeflerimiz doğrultusunda birlikte hareket etmemiz gerektiğinin bilincinde olmanızı istiyorum. Yine bilmenizi isterim ki işini layıkıyla yapan, yaptığı işin sorumluluğunun bilincinde olan ve devletini koruyan, kollayan herkes siyasi görüşü, etnik kökeni gözetilmeksizin benim teminatım altında olacaktır" diye konuştu.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber