Geri Dön
Serik Serik Belediyesi'nden denize sıfır restoran

Serik Belediyesi'nden denize sıfır restoran

Serik Belediyesi'nden denize sıfır restoran

Serik Belediyesi'nden denize sıfır restoran

SERİK, (DHA)- SERİK Belediyesi, turizm potansiyelini artırmak ve bölgenin gastronomik çeşitliliğini zenginleştirmek amacıyla Boğazkent Mahallesi'nde denize sıfır konumda yeni bir restoran olan Deniz Yıldızı'nı hizmete açtı.

Yerel halkın ve turistlerin ilgisini çekecek yeni mekan, deniz kenarındaki manzarasıyla dikkati çekiyor. Deniz mahsulleriyle ünlü Serik bölgesinde açılan Deniz Yıldızı restoranı, lezzetli deniz ürünleriyle dolu menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazır.

MİSAFİRLERİMİZİN FAVORİ MEKÂNI OLACAK

Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, "Serik'in doğal güzelliklerini ve zengin deniz ürünlerini bir araya getiren Deniz Yıldızı restoranını hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışma arkadaşlarıma dedim ki 'Tesisimizi 19 Mayıs akşamına yetiştirin iki mutluluğu bir arada yaşayalım.' Beni kırmayarak sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar var gücüyle çalışıp kısa bir süre içerisinde Deniz Yıldızı tesisimizi yetiştiren, hizmete açmayı başaran çalışma arkadaşlarımı kutluyorum ve çok teşekkür ediyorum. Boğazkent Mahallemize kazandırdığımız restoranımızda misafirlerimiz, hem lezzetli yemeklerin keyfini çıkaracaklar hem de eşsiz deniz manzarasıyla ruhlarını dinlendirebilecek. Yerli ve yabancı misafirlerimizin favori mekânlarından bir tanesi olacak" dedi.

Deniz Yıldızı restoranının yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olması ve Serik'in tanıtımına katkıda bulunması bekleniyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber