Geri Dön
İncirliova İncirliova’da yol yapım çalışmaları sürüyor

İncirliova’da yol yapım çalışmaları sürüyor

İncirliova’da yol yapım çalışmaları sürüyor

İncirliova’da yol yapım çalışmaları sürüyor

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın İncirliova ilçesi Belediye Başkanı Aytekin Kaya, göreve geldiklerinden bu yana 80 bin metrekarelik yol yaptıklarını belirtip, son olarak 40 bin metrekarelik yol yapım ihalesini de tamamladıklarını söyledi. Başkan Kaya, merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın tüm mahallelerdeki yol yapım hamlerinin devam edeceğini söyledi.

Aydın'ın İncirliova İlçe Belediyesi, vatandaşların kolay, konforlu ve güvenli şekilde ulaşım sağlaması için ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi 448 Sokak, İstiklal Mahallesi 512 Sokak ve Gerenkova Mahallesi 1216, 1219, 1220 ve 1223 sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam eodildiği bildirildi.

Öncelikle acil yol sorunlarını çözüme kavuşturduklarını dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "İncirliova’mız sürekli gelişen ve hızla büyüyen bir potansiyele sahip. Bu potansiyelin etkisiyle son dönemde doğal gaz bağlantı çalışmaları nedeniyle sürekli yollarımız bozuluyor.

Vatandaşın doğalgaz hizmetinden yararlanmasını sağlamak için İncirliova Belediyesi olarak büyük bir fedakarlık gösteriyoruz. Bu konuda taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk desek abartmış olmayız. Çünkü doğalgaz firması yolu bozuyor, hemen arkasından biz yolun hızlıca tamiratını yapıyor ya da yolu yeniliyoruz. Birçok yerde bu hizmeti belediyeler vermiyor, doğalgaz firması bozulan yolu yeniden yaptırırken bunun parasını da vatandaştan alıyor. Biz halkımızı mağdur etmemek için bu yükü omuzladık. Çünkü biz İncirliova halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu düşüyoruz, halkımıza feda olsun" dedi.

'40 BİN METREKARELİK YENİ YOL YAPIM İHALESİ TAMAMLANDI'

Göreve geldiklerinden buyana toplam 80 bin metrekarelik yol yaptıklarını dile getiren Başkan Kaya, tamirat çalışmalarının yanında yeni yol yapım çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti. Başkan Kaya, "Bozulan yollarda yaptığımız tamirat çalışmalarının yanında yeni yol yapım çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. Bu anlayışla İncirliova’mızı güzelleştirmek, kentimize değer katmak için canla başla çabalıyoruz.  Son olarak 40 bin metrekarelik yol yapım ihalemizi de tamamladık. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın tüm mahallelerimizdeki yol yapım hamlemiz devam edecek" diye konuştu.(DHA)

 

 

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber