Geri Dön
Koçarli Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan: Kaldırımsız ve bozuk sokak kalmayacak

Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan: Kaldırımsız ve bozuk sokak kalmayacak

Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan: Kaldırımsız ve bozuk sokak kalmayacak

Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan: Kaldırımsız ve bozuk sokak kalmayacak

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın Koçarlı ilçe Belediyesi tarafından altyapı çalışması biten cadde ve sokaklarda kaldırım ve yol yenileme çalışmaları devam ederken, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, çalışmaların ardından ilçede kaldırımsız ve bozuk sokak kalmayacağını dile getirdi.

Koçarlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışması biten cadde ve sokaklarda kaldırım ve yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşların yaya ve araçları ile rahat ve güvenli geçiş yapmalarını sağlayacak çalışmalar yapıldığını dile getiren Kaplan, "Gece-gündüz tüm ekiplerimizle sahada verdiğimiz sözlerin arkasında, hizmetin peşindeyiz. Tüm sokaklarımızı sırasıyla yenilemek için harekete geçtik. Şimdi ise ilçemiz Yeni mahalle, Arpacılar Caddesi, Cihan Sokak, Okul Sokak, Bahar Sokak ve Yeni Cadde Sokak yenilemeleri için yerinde incelemelerde bulunarak, ekiplerimize gerekli talimatları verdik. Mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.
 
'İLÇEMİZİ MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ'
Sokak, cadde ve kaldırımlarda yenileme çalışmasıyla, Koçarlı'yı modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerinin altını çizen Kaplan, "Bir yandan ilçe merkezindeki yolların bakım ve onarımını yaparak güzelleştirirken, diğer yandan mahallelerdeki eskimiş olan kaldırımları yenileyerek modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşın bir an önce daha sağlıklı sokaklara kavuşması, esnafın da işinin aksamaması için çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Yol ve kaldırım çalışmalarında, sokaklarda tekrar tekrar kazı yapılmaması için ister istemez buradaki altyapı çalışmalarını göz ardı ediyoruz. Sokak yenilemelerinde program oluşturulurken, altyapı düzenlemeleri dikkate alınıyor. O açıdan yol çalışmaları başlamadan önce ilçemizde doğal gaz, elektrik, fiber internet, kanalizasyon ile ilgili ilçenin altyapısını düzenleyen kurumlarla koordineli olarak hareket ediyoruz ve alt yapı çalışmaları sonrasında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yol yapım çalışmalarını hızlandırıyoruz. Bu kapsamda altyapı çalışmaları biten mahallelerden başlayarak program dahilinde ilçenin dört bir yanındaki sokak ve kaldırımlar yenilenecek. Daha yaşanılabilir bir Koçarlı için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber