Geri Dön
Koçarli Koçarlı'da tenis turnuvası heyecanı başladı

Koçarlı'da tenis turnuvası heyecanı başladı

Koçarlı'da tenis turnuvası heyecanı başladı

Koçarlı'da tenis turnuvası heyecanı başladı

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)-AYDIN'ın Koçalı ilçesinde, 'Yaz Sonu Tenis Turnuvası' düzenlendi. 3 gün sürecek turnuvada 19'u kadın olmak üzere toplam 27 sporcu mücadele edecek.

Koçarlı Belediyesi, Koçarlı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, ilçe de spora verilen önemi ön plana çıkarmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla 27 - 29 Eylül tarihleri arasında 'Yaz Sonu Tenis Turnuvası' düzenlendi. Turnuvada 19'u kadın olmak üzere toplam 27 sporcu mücadele edecek. 29 Eylül Cuma günü oynanacak final maçlarının ardından tamamlanacak olan turnuvanın kupaları, 5 Ekim'de Amatör Spor Kulüpleri haftasında düzenlenecek olan törenle sahiplerini bulacak.

Turnuva Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın başlama vuruşu ile start aldı.  Başlama vuruşu öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Vali Şenol Engin Stadyumu Tenis Kortu'nun bu kez önemli bir tenis turnuvası organizasyonuna ev sahipliği yaptı. 3 gün sürecek tenis turnuvamızda Aydın genelinden tenis kurslarına katılan sporcularımız kıyasıya mücadele ederek birinci olmak için yarışacaklar. Koçarlı'yı daha çağdaş seviyelere ulaştırmak için Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Belediyemiz tarafından inşa ettiğimiz tenis kortlarımızda yaz sonu tenis turnuvası düzenledik.  İlçemizde tüm spor branşlarında olduğu gibi tenise de önem veriyoruz. Bu turnuva hem kortlarımızın tanıtımı hem de tenis sporuna gençlerimizin teşvik edilmesi açısından önemli. Güzel ve kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı bir turnuva olmasını bekliyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar dilerim" dedi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber