Geri Dön
Koçarli Koçarlı’daki iki mahalleye hizmet verecek sosyal tesis inşaatında sona gelindi

Koçarlı’daki iki mahalleye hizmet verecek sosyal tesis inşaatında sona gelindi

Koçarlı’daki iki mahalleye hizmet verecek sosyal tesis inşaatında sona gelindi

Koçarlı’daki iki mahalleye hizmet verecek sosyal tesis inşaatında sona gelindi

KOÇARLI (Aydın), (DHA)-AYDIN'ın Koçarlı ilçesinde belediye tarafından Kızılcabölük ve Mersinbelen mahallerinde yaşayanların düğün, mevlit gibi etkinliklerinde kullanılmak üzere yaptırılan sosyal tesis inşaatında sona gelindiği bildirildi. İnşatta incelemelerde bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, tesisi en kısa sürede tamamlayıp, hizmete açacaklarını söyledi.

Koçarlı Belediyesi'nin kırsal Kızılcabölük ve Mersinbelen’de yaşayan vatandaşların düğün ve diğer sosyal etkinliklerini yapabilmesi için başlattığı sosyal tesis  projesinde sona gelindi. Sosyal tesisin içinde, tamamlandığında gelin odası, yemek pişirme ve dağıtma alanı, tuvalet, çocuk oyun alanı, yeşil alan ve oturma alanları gibi vatandaşların ihtiyacına cevap verecek bölümler kısımlar yer alacağı belirtildi.

"EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK"

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yapımı devam eden sosyal tesiste incelemelerde bulundu. Başkan Kaplan'a Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin ve Mersinbelen Mahalle Muhtarı Mustafa Tosun’un da eşlik etti. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının ardından yeni sosyal tesislerin her iki mahalle halkına hizmet vermeye başlayacağını belirten Başkan Kaplan, "Kızılcabölük ve Mersinbelen Sosyal Tesislerinin en kısa zamanda tamamlayarak hizmete açacağız. Mahalle sakinlerimiz bu konudaki talebi bize iletilir iletilmez ekiplerimize talimat vererek çalışmalara başladık. Hemşerilerimizin düğün, mevlit gibi türlü etkinliklerde kullanacağı sosyal tesisimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.(DHA)

 

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber