Geri Dön
Ayvalık Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi taşındı

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi taşındı

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi taşındı

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi taşındı

AYVALIK (Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR'in Ayvalık ilçesi Yenimahalle'de uzun yıllardır hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi yeni inşa edilen Kademe Binası'na taşındı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çöp kamyonlarının park ettiği, çevreye verdiği rahatsızlık ve gürültü kirliliğiyle şikayet konusu olan yerin yıkımını kendi yaptı.

Yenimahalle'de uzun yıllardır hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi yeni inşa edilen Kademe Binası'na taşındı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyenin yıkımını kendi yaptı. Şantiyenin yeni hizmet binasına taşınmasıyla birlikte, boşalan alana, vatandaşların istekleri doğrultusunda taziye evi, kreş ve anaokulu gibi bölgenin acil ihtiyaçlarına cevap verecek hizmet odakları tesislerin yapılacağını dile getiren Ergin, "Mahalle için 3 temel konu bizim için büyük önem taşıyor. İstihdamı arttıracağız, eğitim olanaklarını güçlendireceğiz, birlikteliği büyüteceğiz" dedi.

'MAHALLENİN KALBİNE BİR YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ'

Ergin mahalle buluşmasında, "Mahallenin kalbi burada atacak. İstihdam kaynakları burada olacak. Kooperatif Mutfağı'nda kadınlar üretime katılıp aile bütçesine katkı sağlayacak. Günlük kazançları aile ekonomisi için önemli bir kazanç olacak. Çocukları da unutmadık. Bu yaşam merkezinde çocuklar cıvıl cıvıl bir ortam yaratacak. Eğitim konusunda desteği buradan sağlayacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün taşınan yerde yani yeni kademe binasında destek ve kademe hizmetleriyle birlikte artık daha kullanışlı ve koordineli olarak çalışmalar sürdürülecek. Destek hizmetleri bünyesindeki ahşap, metal ve tüm atölyeler ile kademe hizmetlerine bağlı tüm araç filosu bir arada toplandı, hizmetler daha organize bir şekilde yürütülecek" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber