Geri Dön
Edremit Edremit'te Tuzcumurat Mahalle Evi hizmete açıldı

Edremit'te Tuzcumurat Mahalle Evi hizmete açıldı

Edremit'te Tuzcumurat Mahalle Evi hizmete açıldı

Edremit'te Tuzcumurat Mahalle Evi hizmete açıldı

BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'in Edremit ilçesinde Tuzcumurat Mahalle Evi hizmete açıldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Söz verdiğimiz gibi Tuzcumurat Mahalle Evi'ni, halkımızın hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

İlçede mahalle sakinlerinin örf, adet ve geleneklerini yerine getirebileceklerin bir alan olmanın yanında kurslar, el emeği merkezi, çeşitli etkinlik ve toplantı salonları ile vatandaşların buluşma noktası olacak olan Mahalle Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tuzcumurat Mahallesi 218. Sokak'ta (Göbelezoğlu Ortaokulu arkası) 2255 metrekarelik arazi alanı üzerine yapılan mahalle evinde; 1175 metrekarelik kapalı alanda 500 kişilik düğün salonu, hayır yemeği salonları, kurs, kadınlar için el emeği merkezi, çeşitli etkinlik ve toplantı salonları ve mahalle ekmek fırınları yer alıyor.

'YÜZDE 80'İNİNİ HAYATA GEÇİRDİK'
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'da, görev süresi boyunca, pandemi, deprem felaketi, ekonomik krizler ve kent genelinde doğal gaz çalışmalarından kaynaklanan sorunlara rağmen verdikleri sözün yüzde 80'ni hayata geçirdiklerini belirtip, “Sosyal hizmet, eğitim, kültür ve sanat etkinliklerimiz ile ve daha birçok projelerimizi bir bir hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yarın da yüzde 100'ünü kendi imkanlarımız ile yaptığımız ve sahibi olduğumuz Edremit Belediyesi Personel A.Ş. binamızın açılışını yapacağız, siz sevgili Edremitlileri saat 12.00'de açılışımıza bekliyoruz. Bugün de yine söz verdiğimiz gibi Tuzcumurat Mahalle Evini, bu büyük eseri Tuzcumuratlıların ve Edremit halkının hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Tuzcumurat Mahallesi sakinlerinden olan CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cemil Kocabıyık ise yaptığı konuşmada "Komşularımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Halk oyunları gösterisinin ardından Arslan ve katılımcılar tarafından Tuzcumurat Mahalle Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.(DHA)


FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber