Geri Dön
Adilcevaz Adilcevaz’da 8 bin öğrenci yaz tatiline girdi

Adilcevaz’da 8 bin öğrenci yaz tatiline girdi

Adilcevaz’da 8 bin öğrenci yaz tatiline girdi

Adilcevaz’da 8 bin öğrenci yaz tatiline girdi

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ, (Bitlis),(DHA) – BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde 2022-2023 yılı eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte yaklaşık 8 bin öğrenci karne alarak yaz tatiline girdi.

İlçedeki Selçuklu İlk ve Ortaokulunun yanı sıra Aşağı Süphan Köyü İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene katılan Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş yaz tatiline giren öğrencilere karnelerini dağıtarak öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Yaz atiline giren öğrencilere, karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ilçede yaklaşık 8 bin öğrencinin karne alarak yaz tatiline girdiğini ifade ederek, “Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2022-2023 eğitim-öğretim yılını belirlediğimiz hedefler doğrultusunda sorunsuz ve huzurlu bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimize başarı adına kendine özgüvenle sorumluluk alma, planlı çalışma ve kararlılıkla hedef belirleme bilincinde olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. 2022-2023 yılı eğitim öğretim döneminin sorunsuz bir şekilde sona ermesinden dolayı başta okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber