Geri Dön
Burdur BURDUR'DA 23 Nisan kutlaması

BURDUR'DA 23 Nisan kutlaması

BURDUR'DA 23 Nisan kutlaması

BURDUR'DA 23 Nisan kutlaması

BURDUR'un Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Törenler Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Çelenk sunma töreninden sonra öğrenci ve öğretmenler Bucak Kaymakamı Bayram Gale'yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Bayram Gale koltuğunu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi İlayda Göral'a teslim etti. Kaymakam koltuğuna oturan İlayda Göral, "Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Savaşın olmadığı, tüm dünya çocuklarının barış içerisinde yaşadığı, güzel bir dünyada yaşamak istiyoruz" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı kutlamaları Bucak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda düzenlenen törenle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün tarafından hediyeleri verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen anasınıfı ve diğer sınıfların katılımı ile şiir, en güzel istiklal marşı okuması, halk oyunları, Anadolu motifleri gösterileri, Anadolu destanları, halk oyunu gösterileri, efeler valisi gösterilerinden sonra 'Sev kardeşim' isimli gösteriyle sona erdi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber