Geri Dön
Karacabey Mustafa Bozbey: İsrafı, soygunu engelleyip, olanı sizin için harcayacağız

Mustafa Bozbey: İsrafı, soygunu engelleyip, olanı sizin için harcayacağız

Mustafa Bozbey: İsrafı, soygunu engelleyip, olanı sizin için harcayacağız

Mustafa Bozbey: İsrafı, soygunu engelleyip, olanı sizin için harcayacağız

İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Nasıl yapacaksınız? Kaynak yok, diyorlar. Bursa en çok üretimi olan dördüncü şehir. Para yok, öyle mi? İsrafı, soygunu engelleyip, olanı sizin için harcayacağız. Bursa Bursalıya yeter.” dedi.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Karacabey’de katıldığı iftar programı sonrasında vatandaşların taleplerini karşılamak için “Bozbey sözü” vererek, “Merak etmeyin, her sorunun çözümü var. İşinin ehli geliyor. Bozbey geliyor!” dedi. Gazi Mahallesi’nde düzenlenen davette Mustafa Bozbey’in yanı sıra, CHP Bursa Milletvekili Dr. Kayıhan Pala, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile çok sayıda vatandaş yer aldı. İftar programının ardından vatandaşlar seslenen Bozbey, “Nasıl yapacaksınız? Kaynak yok, diyorlar. Bursa en çok üretimi olan dördüncü şehir. Para yok, öyle mi? İsrafı, soygunu engelleyip, olanı sizin için harcayacağız. Bursa Bursalıya yeter. Yeter ki ehil ellerde olsun” şeklinde konuştu.

‘HAK ETTİĞİNİZİ VERMEYE GELİYORUM’

Belediyecilikte geniş çaplı planlamanın önemine de değinen Bozbey, “Hep planlama diyorum. Neden biliyor musunuz? Çünkü sadece bugünü değil geleceği de düşünmek ve planlamak zorundayız. Hesapsız, günübirlik yapılan işler yarın yeni sorunlara neden olmamalı. Herkesin hakkını savunan, adil, akıllı, dürüst belediyecilikle tanışacak Bursa. Tıpkı Bursa’da olduğu gibi Karacabey’in de kentsel dönüşümünden, trafiğine, sosyal alanlarından, iş yerlerine kadar her şeyini planlayıp işe koyulacağız. Güvenli evlerde yaşamak, ferah sokaklarda gezmek, ulaşımda rahat etmek sizin de hakkınız. Hak ettiğinizi vermeye geliyorum. Size söz. Bozbey sözü!” ifadelerini kullandı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber