Geri Dön
Orhaneli Orhanelili esnaf kadınların rafting heyecanı

Orhanelili esnaf kadınların rafting heyecanı

Orhanelili esnaf kadınların rafting heyecanı

Orhanelili esnaf kadınların rafting heyecanı

Osman SAK/ORHANELİ (Bursa), (DHA)-BURSA'nın dağ ilçesi Orhaneli'de, Kocasu Deresi'nde kurulan ve Marmara Bölgesi'nde tek olan rafting parkuru, bu kez ilçedeki esnaf kadınları ağırladı. 60 kadın adrenalin dolu bir gün geçirdi.
Orhaneli ilçesi, Kütahya'dan doğan Kocasu Deresi'nde kurulan ve Marmara Bölgesi'nde tek olan rafting parkuruyla ilgi çekiyor. Türkiye Rafting Federasyonu ile Orhaneli Belediyesi tarafından 2021 yılında hayata geçirilen Sadağı Kanyonu'ndaki Kocasu Deresi parkuru, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geldi. İlçe halkının da rağbet gösterdiği rafting parkuru, bu kez esnaf kadınları ağırladı. Orhaneli Belediyesi’nin ev sahipliğinde, rafting etkinliğine katılan 60 kadın, keyifli ve heyecanlı bir gün geçirdi.
İlçenin tarihi ve doğasının yanı sıra doğa sporlarıyla da adından söz ettirdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Aykurt, “Binlerce yerli ve yabancı turistin uğrak yeri haline gelen rafting parkurunda bu kez ilçede esnaf olan kadınlarımızı ağırladık. Kadınlarımıza da bu heyecanı yaşatmak istedik. Güzel bir etkinlik oldu” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber