Geri Dön
Orhangazi Bozbey’e Orhangazi’de fener alayı

Bozbey’e Orhangazi’de fener alayı

Bozbey’e Orhangazi’de fener alayı

Bozbey’e Orhangazi’de fener alayı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey için Orhangazi’de toplanan binlerce vatandaş fener alayı oluşturarak meşaleler ve bayraklarla yürüdü. Yürüyüşün ardından konuşma yapan Bozbey, "Bursa’nın her yerinde büyük bir coşkuyla karşılaşıyoruz. Aylardır meydanlarda görüyoruz. Bu akşam da Orhangazi’de gördük. Bu durum bize şunu gösteriyor; Bursa artık değişime hazır. 2019’da bize büyük destek vermiştiniz. Pazar günü de aynı desteği vereceğinizi biliyoruz" dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey seçime 2 gün kala Orhangazi’de büyük coşku eşliğinde karşılandı. Meşalelerle Mustafa Bozbey'i karşılayan vatandaşlar, Orhangazi Meydanı’na yapılan yürüyüş sırasında fener alayı oluşturdu. Yürüyüşte vatandaşların yanı sıra, Bozbey’e CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Orhangazi İlçe Başkanı Berna Çakır, Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar da eşlik etti.

'BURSA ARTIK DEĞİŞİME HAZIR'

Yürüyüşün ardından vatandaşlara seslenen Bozbey, “Bursa’nın her yerinde büyük bir coşkuyla karşılaşıyoruz. Aylardır meydanlarda görüyoruz. Bu akşam da Orhangazi’de gördük. Bu durum bize şunu gösteriyor; Bursa artık değişime hazır. 2019’da bize büyük destek vermiştiniz. Pazar günü de aynı desteği vereceğinizi biliyoruz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber