Geri Dön
Yıldırım Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, "Güzel işler yaptık, daha da güzelleştireceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, "Güzel işler yaptık, daha da güzelleştireceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, "Güzel işler yaptık, daha da güzelleştireceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, "Güzel işler yaptık, daha da güzelleştireceğiz"

Hasan BOZBEY/BURSA,(DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Zaferspor Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel iftar programında Zafer Mahallesi sakinleriyle orucunu açtı Burada konuşan Alinur Aktaş, “Güzel işler yaptık, daha da güzelleştireceğiz" dedi.

Ramazan ayında, farklı mahallerinde düzenlenen iftar ve sahur programlarına katılıp vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, orucunu Zafer Mahallesi'nde vatandaşlar ile Zaferspor yönetici ve futbolcularıyla açtı. Geleneksel olarak düzenlenen iftar programına, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Bursaspor eski kaptanı Ömer Erdoğan'da katıldı.

İftar sonrası konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş,

Birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gökdere’nin düne kadar metruk binalarla dolu olan bir yer olduğunu ifade eden Aktaş, “Gökdere’de şimdi güzel bir parkımız var. Burası, ufak tefek bazı eksiklerimizi tamamladığında, daha güzel olacak Sağlık ocağımızı da açtık. Pazaryerimizin de yapımı devam ediyor. Yeni dönemde mahallemizi kentsel dönüşümlerle daha da güzelleştireceğiz. Bugüne kadar bize gösterdiğiniz destek ve katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizde aldığımız emaneti en iyi şekilde taşımak için elimizden gelen gayreti gösterdik’’ dedi.

Konuşmasında, tüm amatör spor kulüplerinin taleplerini karşılıksız bırakmadıklarını da belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “ Zaferspor tesisiyle alakalı bazı yenilemelere ihtiyaç oldu. Hiç kayıtsız kalmadık. Bu noktada mukabele ettik. Bundan sonra da bir eksiklik olduğunda aynı şekilde yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın.’’ diye konuştu.

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Zaferspor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hediye takdiminde bulundu. Sönmez, "Sadece Zaferspor’a

değil, Bursa'da tüm spor kulüplerine eşit hizmet veren Alinur Aktaş ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğinde konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, ‘’Türkiye güçlü bir ülke olmak zorunda. Bu bir tercih değil mecburiyettir. Bunun çabası ve arayışı içerisindeyiz. Bu akşam bu güzel iftar gecesinde ifade etmek isterim ki güçlü ülkeyi inşa etmemizin yegane şartı var. O da birlik ve bütünlüktür.’" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, terhavi namazını Mehmet Aki Mutlular Camii'nde kıldıktan sonra Mutlular Mahallesi'ne gitti. Burada coşkuyla karşılanan Aktaş vatandaşlarla sohbet etti. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber