Geri Dön
Diyarbakır DHA muhabirine 'Yılın Araştırma Ödülü'

DHA muhabirine 'Yılın Araştırma Ödülü'

DHA muhabirine 'Yılın Araştırma Ödülü'

DHA muhabirine 'Yılın Araştırma Ödülü'

DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR İş İnsanları Zirvesi'nde, Demirören Haber Ajansı (DHA) Diyarbakır Muhabiri Burak Emek'e 'Yılın Araştırma Ödülü' verildi.
Diyarlife Organizasyon tarafından düzenlenen 'Diyarbakır İş İnsanları Zirvesi 2022 Ödülleri' dün gece bir otelde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Çilem Tunç ve Recep Demiray sorumluluğunda yapılan gecenin sunuculuklarını Esra Balamir ve Mert Palavaraoğlu gerçekleştirdi. Medya, sanat, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerin katıldığı gecede DHA Diyarbakır Muhabiri Burak Emek'e 'Yılın Araştırma Ödülü' verildi. Burak Emek adına ödülü, DHA Diyarbakır Muhabiri Selim Kaya aldı. Kaya, "Kurumum ve arkadaşım adına aldığım ödül bende ayrı bir heyecan uyandırdı. Burak kardeşim bir haberde olduğu için bu organizasyona katılamadı. Onun adına ödülü ben alacağım. Burak genç ve önü açık bir gazeteci. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Geceyi düzenleyen Recep Demiray da, "Zorlu ve bir o kadar da tatlı çalışmalar yaptık. Kalplere dokunabildik. Bütün markalarımızı, firmalarımızı, oyuncularımızı ve sanatçılarımızı bu gece mutlu bir şekilde uğurladık. Demirören Haber Ajansı'nı da yılın en başarılı araştırma haber ödülüne layık gördük. Sevgili kardeşimiz Burak Emek'in başarıları daim olsun. Nice güzel ödüllere diyorum" diye konuştu. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber