Geri Dön
Merkez Vali Aydoğdu, polislere sahurda menemen yaptı

Vali Aydoğdu, polislere sahurda menemen yaptı

Vali Aydoğdu, polislere sahurda menemen yaptı

Vali Aydoğdu, polislere sahurda menemen yaptı

Muzaffer KOŞA / ERZİNCAN, (DHA)-ERZİNCAN Valisi Hamza Aydoğdu, Şehit Enes Bediz Polis Merkezi'nde görevli polislere elleriyle menemen yaptı. İyi menemenin tarifini de veren Vali Aydoğdu, "Her şeyin bir ölçüsü ve dengesi var, menemene kırılacak yumurtaların bile. Samimiyetin, sevginin katık olduğu her yer, her sofra, her yemek güzeldir" dedi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Şehit Enes Bediz Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Görevli polis memurlarıyla sohbet eden vali Aydoğdu, sahur için menemen yapıldığını görünce kaşığı alarak ateşin başına oturdu. Önce domateslerin kabuklarının alınıp alınmadığını soran Aydoğdu, kaç yumurta kırılacağını sordu. Bir taraftan menemeni pişirirken bir taraftan da görevli komiserle sohbet eden Vali Aydoğdu, menemen yapmanın inceliklerini anlattı.

Vali Aydoğdu, pişen menemeni merkezde görevli polis memurlarıyla yedi.

Polis memurlarıyla sohbet eden Aydoğdu, menemenli sahuru sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Aydoğdu'nun "Sahura vardığımızda komiser arkadaşımız menemenin bütün alt yapısını hazır hale getirmişti. Domates, biber ve soğan doğranmış, tavada iyice kavrulmuş, kısık ateşte yumurtalar bekleniyordu. Yumurtaları kırmak ve servise hazır hale getirmek de bize nasip oldu. Her şeyin bir ölçüsü ve dengesi var, menemene kırılacak yumurtaların bile. Samimiyetin, sevginin katık olduğu her yer, her sofra, her yemek özeldir, güzeldir. İşte öyle bir andı sahur. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekür ediyorum" notuyla yaptığı paylaşım beğeni topladı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber