Geri Dön
Oltu Cumhuriyet'in 100'ncu yılı için bin fidanı toprakla buluşturdular

Cumhuriyet'in 100'ncu yılı için bin fidanı toprakla buluşturdular

Cumhuriyet'in 100'ncu yılı için bin fidanı toprakla buluşturdular

Cumhuriyet'in 100'ncu yılı için bin fidanı toprakla buluşturdular

Murat AYDIN / OLTU (Erzurum),(DHA)-ERZURUM'un Oltu ilçesinde Cumhuriyet'in 100'üncü Yılı kutlamaları çerçevesinde protokol ve öğrenciler, bin fidanı toprakla buluşturdu. 
    Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları çerçevesinde Oltu Kaymakamlığı tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi. Oltu'nun Subatık Mahallesi'ne ait merada düzenlenen etkinliğe Kaymakam İbrahim Gökmen, kurum amirleri ve Oltu Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Oltu Orman İşletme Müdürlüğü'nce temin edilen bin adet sarıçam fidanı, protokol ve öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu. Kaymakam İbrahim Gökmen, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tüm ülkemizde olduğu gibi Oltu'da da 100'üncü yıla yakışır programlar icra etme çabası içerisindeyiz. İlçe protokolümüz, kıymetli öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte bin adet fidanı toprakla buluşturduk. Buradaki fidanlar inşallah cumhuriyetin temelleri kadar sağlam olacak, nesilden nesile aktarılacak" diye konuştu. 
    Oltu Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Sena Demir, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında okul olarak ağaç dikmeye geldik. Umarım diktiğimiz ağaçlarımız Cumhuriyetimiz gibi yüz yıllarca yaşar" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber