Geri Dön
Hatay Hatay’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Hatay’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Hatay’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Hatay’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Nur ÇELİK-Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA)-HATAY’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yüzlerce çocuğun ve protokolün katıldığı törenlerle kutlandı.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Veysel Eren, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile diğer protokol üyeleri ve Hataylılar katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz'ün günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile devam eden programda, çocukların hazırladığı çeşitli koreografilerle renkli görüntüler oluşurken binlerce çocuk okunan şiirler, jimnastik, halk oyunları ve step gösterileri ile doyasıya bir bayram sevinci yaşadı.

ANADOLU ATEŞİ EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

Özellikle 1'inci sınıf öğrencileri, Anadolu Ateşi gösterileri ile katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Vali Mustafa Masatlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber