Geri Dön
Eğirdir Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu'ndan Eğirdir ziyareti

Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu'ndan Eğirdir ziyareti

Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu'ndan Eğirdir ziyareti

Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu'ndan Eğirdir ziyareti

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ÇEVRE Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Isparta'nın Eğirdir ilçesini ziyaret etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Eğirdir Belediyesi önünde AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, AK Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Abdullah Borca, belediye ve il genel meclisi üyesi adayları tarafından karşılandı.

Belediyede toplantı yapan Tuzcuoğlu, 6 Şubat depreminden sonra bakanlık olarak büyük bir çalışma yürüttüklerini anlatan Tuzcuoğlu, "Şu ana kadar 76 bin konutun teslimatını yapmışız. Her ay konut teslimatlarını devam ettiriyoruz" dedi. Isparta'ya da güzel hizmetler yaptıklarını anlatan Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu, "Eğirdir'de TOKİ aracılığıyla konutlar anlamında, yaklaşık 275 milyonu aşkın TOKİ anlamında yatırımımız olmuş ve 2 projemizi bu bölgemizde tamamlamışız. 82 bağımsız birimde GES çalışması yürütmüşüz. İlbank olarak ise belediyemizle 51 milyonluk çalışmamız olmuş. Doğalgaz ile ilgili çalışmalar Eğirdir'de belli bir noktaya gelmiş. Doğalgazdan sonra üst yapıyla alakalı ciddi bozulmalar ortaya çıkacak, bu bozulmaların giderilmesi ve çevre düzenlemesi noktasında belediyemizle iş birliği içerisinde olacağız. İnsanlarımız hem doğalgazın konforuna kavuşmuş olacak hem de bozulan üst yapının yapılması ile ilgili iş birliğimizi sağlamış olacağız, hızlıca insanımızı tozdan topraktan kurtaracağız. TOKİ çalışmaları burada kalmayacak 2. etap çalışması düşünüyoruz. Millet bahçesi projemiz hazır belli bir noktaya geldi, araya depremler girince gecikti, millet bahçemizi Eğirdir'le buluşturacağız. İmaret Mahallesi'ndeki kooperatiflerin tapu sıkıntısı var, bu konuyu da en kısa sürede çözeceğiz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber